Thursday, February 5, 2015

Tablet Kalsium Sehebat Segelas Susu

Sempena PROMOSI FEBRUARI...nak story2 sket la pasal ostematrix ni. Ramai yang tanya saya ostematrix tu ape? Disebabkan kat nama 'ostematrix' tu xde unsur-unsur perkataan kalsium ..jadi, ramai la yang tak tau yang sebenarnya ostematrix ialah tablet kalsium keluaran syarikat shaklee.

Best tau tablet kalsium ni, 1 bji ostematrix = 1 gelas susu berkalsium tingi...Mesti ade yang tak suka minum susu kan? Kita semua tau kalsium tu penting tapi kalau dah tak suka susu, tak suka cheese, tak suka yogurt mana nak dapat kalsium. Ingat tau kalsium dalam badan badan kita espcly pada tulang kita akan merosot selari dengan usia terutama wanita sebab kalsium juga keluar melalui darah haid kita tiap-tiap bulan.

Penting pengambilan kalsium ni tapi untuk yang tak suka susu boleh telan ostematrix ni. Senang ..tak payah nk cari cheese pulak sebab cheese memang ade kalsium tp lemak tepu pun tinggi oiiii. Nak tambah kalsium tp dapat lemak pulak kan...haruuuu...

Sempena promosi TABLET KALSIUM ni bolehla berjimat sambil menjaga kesihatan badan. Nak tau best tak kalsium ni boleh order dengan saya k...penghantaran seluruh Malaysia jangan risau...!!
Arifa Salleh
Ur trusted & certified SID
0133994264
nurarsaljis@gmail.com

No comments:

Post a Comment