Monday, July 27, 2015

Segmen Blogwalking Selepas Raya

Haa masih lagi dalam mood raya...jom la join blogwalking raya...xdapat berkunjung ke rumah kawan2 blogger dapat singgah blog pon jadi le ye dak? hehehe




Klik sini pastu boleh join segmen ni. Syarat-syaratnya senang aje.

Admin segmen ni suruh tulis perkara yang tak boleh lupa masa hari raya tempoh hari. Ermmm ape ek? Haa perkara yang AS tak boleh lupa ialah tengah syok-syok masak (untuk open house kat rumah opah) tetiba gas habissss!!!...huwaaaa....masa tu gas spare baru je di pinjam pakcik yang nak masak kat rumah opah. Nasibla mama AS ade dapur yang portable tu (yg guna methane ke butanne gas entah).Akhirnya sempat jugak siapkan juadah open house. Alhamdulillah hehe


Jiha Hashim jom join segmen ni.....^_*

26 comments:

  1. thanks sbb join :) heheee. sama lah dengan kite. sebelum raya tu gas habis. ceh mak masa tu panik gilaa. padahal ada jee gas spare cuma dia sayang nak guna. hahahahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh pulak ek....gas mmg kena stanby la raya2 kan...haru kalau tetiba gas abis huhu

      Delete
  2. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai zara....jap lg nk singgah blog awak ! :)

      Delete
  3. salam.. hai, dr segmen sama.. jemput singgah dan follow ek. tq! :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama dan follow u

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  5. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yang sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. Assalamaualaikum..
    Dari segmen yang sama ,
    Selamat hari raya :)
    Jum singgah sini pulak :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks emma....dh singgah blog emma :)

      Delete
  7. Salam Arifa..Kak Lya singgah beraya kat sini .. Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lya thanks singgah blog kt...kt dh melawat blog akak hehe

      Delete
  8. Assalam sis. Nad singgah dari segmen yang sama...

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking dri segmen yg sama. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah cni...will follow u back :)

      Delete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. azri singgah dari segmen yg sama ;) #43 #SalamEidMubarak

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama
    gluck


    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. salam...singgah n follow dri segmen yg sama

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. kita dr segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. sy singgah sini..Jemput datang ke blog saya Ya..Ehekk

    ReplyDelete
  17. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete