Thursday, July 30, 2015

Segmen Raya Bersama Mamamyja


Kali ni join segmen dengan MAMAMYJA pulak hehe.

Nak dijadikan cerita baju raya tahun sebenarnya half baru half recycle hehe. Baju lace tu baru tapi kainnya AS recycle kain time nikah dulu. Alhamdulillah boleh pakai lagi hehe. Lace grey tu beli kat jakel time ade sale bulan bila entah AS pun dh lupa. AS beli lace tu terlebih meter , makanya buatlah sekali baju untuk si kecik tu huhu. Si Abah, beli dh siap je senang hehe. 

Jom ramai2 join segmen ade hadiah best...  :D
All the best untuk yang join...

9 comments:

  1. Baju raya LACE!!, memang LIKE juga. Ok jer kalau recycle kan. Bukan orang tahu pon.
    Semoga berjaya dan Selamat Hari Raya !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lace murah aje....ha tau xpe..lagipun bile tahun la nk pakai bju nikah yg merelit2 tu kan recycle kain pon jadilah daripada tersadai dlm lemari huhu...TQ mamamyja

      Delete
  2. Assalamualaikum,cantiknya baju raya.Si comel pun tak mahu kalah ye : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tula melaram sakan tahun ni...actualy buat skali untuk kenduri kawen adik ipar nanti

      Delete
  3. Salam Syawal..pcl dah deraf entri segmen, memang join nanti publish... salam kenal dulu ea. Selamat hari raya aidil fitri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Selamat Hari Raya PCL!

      Delete
    2. dah publish,
      nanti singgah baca cerita baju raya pcl..ok
      http://www.nazlee.com/2015/07/segmen-raya-bersama-mamamyja.html?m=1

      Delete