Tuesday, October 21, 2014

NANDOS PILIHAN HATI

Hehe...post ni saje je suka suki nak bgtau yang sy peminat nandos...hehe asalnye nak makan kat bubba gump di citta mall tp lalu depan nandos rasa mcm nak makan nandos pulak hikhik...

Dek kerana kelaparan dan nandos memanggil-manggil ..we all pun pilih nandos untuk dinner ahad lepas...
Alhamdulillah ...kenyang....paling best kt nandos ni mestila sos die tu kan...Ya Allah nikmat betul ...walaupun pedas tp mmg ummphhh gitueww...sy suka hot sebab lidah ni rasa hot lg pedas dari extra hot ...dari dulu cmtu xtau la pasai pa...huhuhu






Disweek kemana pulak? Ermm esok deepavali...husband nak jemput kawan die makan tghari di rumah kami....bersilat la sy esok huhu...tunggu next post pasal deepavali 2014 k..




6 comments:

  1. assalam,

    peminat nando's yer.... sy seumo idup tak pernah merasa nandos... hik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam....

      aah sy mmg minat gila makan nandos..dh kene mandrem kot haha...sos die tu sedap..kalau suka pedas boleh la try nandos hehe

      Delete
  2. tak pernah lagi makan kat nando's ni . boleh la cube lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila cuba.....sos die tu sedap pada saya la...tp boleh cuba hehe..

      Delete
  3. pernah la skali makan..tu pon mentor yg belanja..memang masam sket makanan kat nandos2 ni especially sos dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. masam2 pedas kan? tapi sedappp hehe...

      Delete