Wednesday, August 12, 2015

5 Cara Nak Tukar Size Baju Dari XL ke M

AS ade jumpa seorang ni, die teringin sangat nk pakai baju saiz S or M sebab sekarang ni baju die saiz L kadang-kadang XL. Tapi hati die tak kuat nak usaha tukar saiz baju dari XL ke M atau S. Lemah bile tengok makanan katanya.


Alaaaaa kesian pulak AS dengar. Tapi AS teringat masa lepas bersalin dulu AS dah tak muat pakai baju saiz S , muat pakai baju mama saiz L. huwaaaa nak nanges bila seluar jeans sume tak boleh pakai dari saiz 26 ke saiz 28. Sakitnya tuhh disini.......

Tension sebab baju sume dah tak boleh pakai, maka AS nekad nak diet padahal dalam masa yang sama tengah menyusukan anak, laporr 24 jam. Ape yang AS buat untuk back to origanal size?


Kurangkan makan dan minum yang manis-manis

Lebihkan protein kurangkan karbohidratLebihkan minum air kosong


Banyakkan bergerak dan bersenam


Yakin, anda boleh kurus!!!
Selepas buat 5 amalan ni Alhamdulillah AS berjaya dapat tukar saiz baju dari L ke S ....yahoo..tido ade senyum hehe...yang best boleh pakai balik baju lama hehehe AS juga makan supplemen yang bantu top-up semula nutrien yang hilang dan mengawal rasa lapar. Kalau ade yang susah nk control makan blh try SET SLIMMING SHAKLEE, sangat membantu mereka yang nk kurus secara sihat.


Arifa Salleh [ID- 1067596]
nurarsaljis@gmail.com
013 3994264
cod area - Desaru, Bandar Penawar, Kota Tinggi, Pasir Gudang


No comments:

Post a Comment