Wednesday, April 1, 2015

Datang hari-hari pun takpe (",)

Ni la gelagat cik yaya bila datang HQ shaklee di Sunway Pinnacle. Tak ingat dunia hahaha...time nak balik je mesti ade drama jerit jerit nangis nangis sebab tak mau balik. Terpaksa pulak bawak balik sebiji dua bola kecik tu. Adehhh.

Shaklee memudahkan ahlinya yang membawa anak kecil sebab tu disediakan babyroom utk tukar lampin dan breastfeed anak.Juga kids room yang sangat best untuk anak2 main sampai penat.

Kalau mcm saya yang selalu ke HQ ngn anak je tanpa ditemani suami memang bersyukur la ade kids room ni. Sementara nak proses order anak boleh leka main dalam kids room tu. Peralatan kt kids room semuanya selamat untuk kanak-kanak jadi ibu bapa xperlu risau.Bertambah sayang dengan SHAKLEE.Hehehe.

2 comments:

  1. Wah.. Ada tmpt main.. Suka la ni...

    ReplyDelete
  2. aah hehe di HQ shakklee ....senang mama buat kerja hehe

    ReplyDelete